Αντιγήρανση και Ανάπλαση

You are here

Mesotherapy Mesoscience Skeyndor

Μεσοθεραπεία Mesoscience από τη Skeyndor. Διαπερνά τα εμπόδια του δέρματος και μεταφέρει ενεργά συστατικά στα κύτταρα.

Τώρα μπορούμε να αναζωογονήσουμε τα κύτταρα του δέρματος και να παραδώσουμε μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα με τεχνολογία αιχμής. Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μπορούμε να επιλέξουμε από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών για την αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

Mesotherapy Microneedling Mesopen

Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικροακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και επιτυγχάνεται η διείσδυση βιοδραστικών ουσιών μέσω τις αύξησης της διαπερατότητας της επιδερμίδας.

Στόχος της θεραπείας είναι να διεγείρουμε το δέρμα ώστε να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς επούλωσης και ανάπλασης με αποτέλεσμα να έχουμε παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης που μας δίνουν άμεσο αποτέλεσμα ανάπλασης και σύσφιξης.

Οξέα και αντιγήρανση

Τα οξέα έχουν πολλές ιδιότητες και εφραμογές που μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων του δέρματος.

Άλλη μια κατηγορία στην οποία χρησιμοποιούνται πολύ αποτελεσματικά είναι και η αντιγήρανση. Χρησιμοποιόντας πάντα τα κατάλληλα cocktail μπορούμε να προλάβουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε χρόνιες καταστάσεις του δέρματος όπως η φωτογήρανση , οι δυσχρωμίες , το θαμπό δέρμα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος καθώς προκαλεί την γρήγορη ανάπλαση νέων κυττάρων.

Μικροδερμοαπόξεση και αντιγήρανση

Όπως και τα οξέα έτσι και η μικροδερμαπόξεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσης για την άμεση αντιμετώπιση πληθώρας καταστάσεων.

Μια από αυτές είναι και η αντιγήρανση. Είναι μια φυσική μέθοδος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών όπου μέσω των μικροκρυστάλλων καταφέρνουμε να απομακρίνουμε από την επιδερμίδα , ρύπους , νεκρά κύτταρα και σμήγμα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα λείο , φωτεινό και πιο σφρυγηλό πρόσωπο.

Θεραπεία αναζωογώνισης της επιδερμίδας και καταπολέμισης ουλών , δυσχρωμιών , ρυτίδων και πανάδων. Προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας άμεσα και σε ελάχιστο χρόνο.

 

 

 

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2751029089 καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας