Κρυολιπόλυση

You are here

Όταν η επιστημονική έρευνα και η τεχνολογία αποφάσισαν να <<περιορίσουν>> την χειρουργική λιποαναρόφηση προέκυψε η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ.

Η σύγχρονη, επαναστατική μέθοδος εξάλειψης του επίμονου τοπικού πάχους στα σημεία που ούτε οι δίαιτες και η γυμναστική έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, εντελώς αναίμακτα.

Η αξιοποίηση της συμπεριφοράς των κυττάρων του λίπους(λιποκύτταρα) να καταστρέφονται σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας και στη συνέχεια να αποβάλλονται από το σώμα μέσω της λεμφικής λειτουργίας, είναι η αρχή της εφαρμογής της Κρυολιπόλυσης.

Το τοπικό πάχος δημιουργείται όταν τα λιποκύτταρα μιας περιοχής στο σώμα μας αυξάνουν το μέγεθός τους εξ’ αιτίας της κακής διατροφής ή άλλων παραγόντων.

Η Κρυολιπόλυση σαν μέθοδος δεν μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων όπως συμβαίνει με τις δίαιτες ή άλλες μεθόδους, ώστε με παραμελημένη διατροφή να αυξάνεται πάλι ο όγκος τους και  να επανεμφανίζεται το πρόβλημα.

Καταστρέφει τα λιποκύτταρα, μειώνει τον αριθμό τους κατά 25 έως και 35% από την πρώτη επίσκεψη, περιορίζοντας έτσι δραστικά και οριστικά το τοπικό πάχος στα σημεία θεραπείας.  

Με ελάχιστες εφαρμογές σε σημεία (όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, η μέση, η πλάτη, το μέσα η έξω μέρος των μηρών, τα μπράτσα), όπου συνήθως συσωρεύεται το τοπικό πάχος συμβάλλει στη δημιουργία ενός σώματος με αρμονικό περίγραμμα και γεμάτο υγεία.

Η μέθοδος εφαρμόζεται στο Κέντρο μας με εξοπλισμό τεχνολογικά εξελιγμένο και με τις απαραίτητες προυποθέσεις για την Υγεία και την Ασφάλεια των υπηρεσιών που μόνο ένα νόμιμο Κέντρο Αισθητικής μπορεί να εξασφαλίσει.Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα μη επεμβατική μέθοδος καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω της ψύξης σε περιοχές που δεν αντιδρούν σε καμία δίαιτα και γυμναστική.

Μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με λεμφική παροχέτευση τύπου HYPOXI για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα.

 

 

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2751029089 καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας