Ραδιοσυχνότητες

You are here

Το δέρμα  και κυρίως η επιδερμίδα μας που είναι το όργανο του σώματος που φανερώνει κυρίως την επίδραση στον οργανισμό μας, παραγόντων όπως το περιβάλλον (ήλιος μόλυνση), το άγχος, η ηλικία, η διατροφή αλλά και γονιδιακών παραγόντων διαφορετικών για τον καθένα.

Η αφυδάτωση, οι ρυτίδες, οι χρωματικές αλοιώσεις η χαλάρωση, αλλά και η συσώρευση λίπους στον υποδόριο (λιπώδη) ιστό, είναι το αποτέλεσμα της επίδρασης αυτών των παραγόντων και συμβάλει στη αλλοίωση των χαρακτηριστικών της εμφάνισής μας γενικά.

Η υγειϊνή ζωή γενικά και τα μέτρα προφύλαξης από την νεαρή ηλικία είναι τα αντίμετρα για τις παραπάνω αλλαγές χωρίς όμως να είναι και ικανά να αποκλείσουν κάποια στιγμή την εμφάνισή τους.

Η σύγχρονη επιστήμη της Ιατρικής, της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας αξιοποιώντας την τεχνολογία επιχειρούν να προλάβουν και σε ένα σημαντικό βαθμό να επανορθώσουν τις βλάβες αυτές που στο δέρμα κυρίως είναι εμφανείς.

Από τις τελευταία εφαρμοζόμενες μεθόδους στην προσπάθεια καταπολέμησης των ρυτίδων, της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα και της κυτταρίτιδας, είναι η χρήση των Υπερήχων (Cavitation) και των Ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Στόχος είναι η ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής του κολλαγόνου και η ενίσχυση των μηχανισμών που εξασφαλίζουν την διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος, κάτι που επιτυγχάνεται με την στοχευμένη δράση των παραπάνω τεχνολογιών στους ιστούς του δέρματος με προκαθορισμένο τρόπο ανάλογα με τη φύση και το μέγεθος του προβλήματος.

Στο Κέντρο μας με την εφαρμογή των Ραδιοσυχνοτήτων (RF) μονοπολικών,διπολικών και πολυπολικών και σε συνδιασμό με αναρόφηση (Vacuum), αλλά και των υπερήχων (Cavitation), αντιμετωπίζουμε με εξαιρετικά αποτελέσματα προβλήματα ρυτίδων, αφυδάτωσης, χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα καθώς και κυτταρίτιδας.

Με εξοπλισμό τεχνολογικά εξελιγμένο και με τις απαραίτητες προυποθέσεις για την Υγεία και την Ασφάλεια των υπηρεσιών που μόνο ένα νόμιμο Κέντρο Αισθητικής μπορεί να εξασφαλίσει.  

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2751029089 καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας