Καθαρισμός και Απολέπιση

You are here

Βαθύς Καθαρισμός

Απαραίτητη θεραπεία για όλα τα δέρματα.Με τον βαθύ καθαρισμό αποτοξινώνουμε την επιδερμίδα και την καθαρίζουμε σε βάθος από το σμήγμα και τους ρύπους.

Βελτιώνει το χρωματικό τόνο του δέρματος και ετοιμάζει το δέρμα για να δεχθεί καλύτερα τις υπόλοιπες θεραπείες αλλά και τα προιόντα που χρησιμοποιούνται στο σπίτι. 

Καθαρισμός με Υπέρηχους

Καθαρισμός για πρόσωπα που ερεθίζονται εύκολα και δεν έχουν πολύ σμηγμα.

Αφαιρεί το επιφανειακό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας χωρίς ερεθισμό ενώ παράλληλα βοηθά και στην μείωση των οιδημάτων.

Καθαρισμός με μικροκρυστάλους

Μέσω των μικροκρυστάλλων καταφέρνουμε να απομακρίνουμε από την επιδερμίδα , ρύπους , νεκρά κύτταρα και σμήγμα σε βάθος , χωρίς να τραυματίζουμε το δέρμα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα λείο , φωτεινό και πιο σφρυγηλό πρόσωπο.

Θεραπεία αναζωογώνισης της επιδερμίδας και καταπολέμισης ουλών , δυσχρωμιών , ρυτίδων και λεύκανσης. Προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

Πρόκειται για μια θεραπεία με άμεσα και ορατά αποτελέσματα στον λιγότερο χρόνο.

Καθαρισμός προσώπου με οξέα

Ανάλογα με το περιστατικό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιείται διαφορετικό cocktail οξέων για τα καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα.

Από ένα απλό καθαρισμό μέχρι την αντιμετώπιση ακμής τα οξέα μπορύν να μας δώσουν την λύση , μειώνοντας την λιπαρότητα , τις φλεγμονώδης βλάβες , τα σημάδια ακμής και αναστέλωντας τη δράση των βακτηριδίων , αφήνοντάς μας ένα δέρμα πιο καθαρό , λείο και υγιές.

Μικροδερμοαπόξεση

Μέσω των μικροκρυστάλλων καταφέρνουμε να απομακρίνουμε από την επιδερμίδα , ρύπους , νεκρά κύτταρα και σμήγμα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα λείο , φωτεινό και πιο σφρυγηλό πρόσωπο.

Θεραπεία αναζωογώνισης της επιδερμίδας και καταπολέμισης ουλών , δυσχρωμιών , ρυτίδων και λεύκανσης. Προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.

Θεραπεία οξέων

Με τη βοήθεια των οξέων επιτυγχάνουμε λεύκανση του προσώπου ανανέωση των κυττάρων και αποχρωματισμό των δυσχρωμιών.

Ακόμα τα εφαρμόζουμε σε λιπαρά - ακνεικά δέρματα γιατί περιορίζουν την λιπαρότητα , το σμήγμα και τα σημάδια της ακμής. 

 

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2751029089 καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας